Празничне мразолије

Велики број лепих и хуманих дела се наставља и ове недеље. Ученици и запослени наше школе су добили позив удружења грађана „Жеља“ да се прикључе акцији скупљања слатког и сланог програма, те одеће и играчака за децу предшколског узраста и штићеника Дома из Ветерника. 

Наши ученици и у овој ситуацији су показали велико срце те су и овога пута све људе као и саме организаторе оставили без текста својим гестом и великодушношћу. 

Представници Ђачког парламента су предвођени наставницима Наталијом Остојић и Александром Лучићем били репрезенти наше школе и уручили поклоне представницима Дечијег Дома у Ветернику.

Овом приликом наша деца су имала прилику да буду на терену, те смо сви заједно ишли на СПЕНС да лично уруче поклоне спремне за децу. Поклоне је примила представница организатора Маја Болехрадски која је имала пуно лепих речи за нас и нашу школу. Пошто деца и штићеници Дома у Ветернику немају могућност да изађу из дома за време  тренутне ситуације која влада на глобалном нивоу успели смо да преко Маје пошаљемо нашу енергију, поклоне и лепе жеље. Честитку испред школе је уручила ученица осмог разреда Јелена Пејовић.

Завршетак наше посете обележен је сликањем са Деда Мразом.

Ђачки парламент